Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

1. **Zaterdag 12 oktober 2024**: Het Concert Bij Kaarslicht wordt gepland voor zaterdag 12 oktober 2024. Echter, houd er rekening mee dat de datum en tijd onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. We raden aan om regelmatig onze website te controleren voor eventuele updates.

2. **Ticketaankopen**: Bij het kopen van tickets voor het Concert Bij Kaarslicht, gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen die van toepassing zijn op de ticketverkoop. Wees ervan bewust dat alle ticketverkopen definitief zijn en niet terugbetaald kunnen worden, behalve in het geval van annulering door de organisator.

3. **Aansprakelijkheid**: De organisator van het Concert Bij Kaarslicht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies, schade, letsel of enige andere vorm van ongemak die voortvloeit uit het bijwonen van het concert. Bezoekers betreden het evenemententerrein op eigen risico.

4. **Foto- en Videomateriaal**: Tijdens het Concert Bij Kaarslicht kunnen foto’s en video’s worden gemaakt voor promotionele doeleinden. Door deel te nemen aan het evenement stemt u ermee in dat dergelijk materiaal gebruikt kan worden door de organisator zonder verdere toestemming of compensatie.

Door deze website te bezoeken en/of tickets te kopen voor het Concert Bij Kaarslicht, verklaart u deze disclaimer te hebben gelezen, begrepen en ermee akkoord te gaan.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via concertbijkaarslicht@hotmail.com.

Dit concert is geen georganiseerd “Candlelight Concert” van Fever Labs. Het wordt georganiseerd door Concert bij Kaarslicht. Concert bij Kaarslicht en haar evenementen zijn niet verbonden aan de vermelde artiesten en componisten. Alle handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

KVK-nummer 93855745